BPPMA

Конференция: "Иновации за водния сектор на България"

    08-10-2012

 

БАППТ е съорганизатор на предстоящата Международна конференция на тема: „ИНОВАЦИИ ЗА ВОДНИЯ СЕКТОР НА БЪЛГАРИЯ”, която ще се проведе на 18 октомври 2012 г. в София.

 

Съвместно с Българска асоциация по водите (БАВ), с подкрепата на МРРБ и участието на МОСВ, със съдействието на Vivacom и медиен партньор b2b Media ще бъде презентиран проект: „Подкрепа на реформата в отрасъл ВиК”.

 

Представители на редица български фирми и организации, както и европейски такива, ще изнесат лекции по интересни и актуални теми, свързани с водния сектор.

 

За повече информация може да посетите специалния сайт на събитието: http://bwa-event.com/

БАППТ като организатор на 53-та пленарна среща на CEN/TC

    19-09-2012

 

Българска Асоциация на Производителите на Пластмасови Тръби (БАППТ) ще бъде организатор, съвместно с Български институт за стандартизация (БИС) на 53-та пленарна среща на CEN/TC 155 "Пластмасови тръби и тръбопроводни системи".

Поканата за домакинство на България бе приета единодушно, а събитието е насрочено за 15 и 16 май 2013 година в София.

БАППТ е достоен член на TEPPFA

BPPMA

     09-04-2012

 

За да почерпи опита на призната и утвърдила се европейска асоциация със сходна дейност и цели, БАППТ единодушно взе решение и стана член на TEPPFA (The European Plastic Pipes and Fittings Association).

 

Европейската асоциация за пластмасови тръби и фитинги (TEPPFA) е търговско сдружение, представляващо производители и национални асоциации за пластмасови тръбни системи в Европа. Асоциацията е изцяло ориентирана в промотиране и развитие на пластмасови тръбни системи за всякакви приложения. Част от идеята на сдружението е да постави акцент върху важността и стойността на качествените пластмасови тръбни системи за едно по-сигурно и надеждно бъдеще.

 

Надяваме се и сме убедени, че трайните връзки и тясното сътрудничество с членовете на TEPPFA ще допринесат за постигане целите на БАППТ и ще доразвиват дейностите на сдружението ни. 

  • Членство в БАППТ
english